Nyligen tillagda produkter ×

Du har inga produkter i din varukorg.

Leveransinformation

Läs policyn noga innan du beställer. När transaktionen har gått igenom, är vi fast beslutna att full belåtenhet enligt följande punkter:

1. Fraktmetoder

Vi erbjuder Snabb leverans internationellt och bra service! Generellt använder vi International Express Service för alla internationella leveranser. Om du önskar att sända via TNT, UPS, DHL, Fedex. kontakta us.The premiss är de varor du beställt bör vara över 21kgs. Men TNT, UPS, DHL, Fedex är dyrare, vi är ledsna att du ska betala en extra fraktkostnad.

2.Tracking din beställning

Vi kommer att förbereda och skicka ut din beställning inom 1-2 arbetsdagar efter att få betalningen, och sedan tar det ca 5-8 dagar för dörr till dörr leverans. Det kan ta längre tid eventuellt på grund av sorteringscentret, anpassningsbar, post, eller några andra frågor annat. Vi kommer att skicka dig spårningsnummer tillsammans med den plats där du kan följa statusen för ditt paket efter att ordern har skickats.

3.Insurance

Vi erbjuder leverans försäkring för att skydda ditt paket mot förlorade eller skadade försändelser. Över 99% av de objekt kommer att levereras på ett säkert sätt. Du behöver inte betala extra pengar för försäkringen, kommer rederiet vara ansvarig för alla de föremål som de åtar sig. Om ditt objekt vilse eller eller hållas på din egen, kommer vi VIDAREBEFORDRA din beställning direkt.

4.Order Avbokning

Uppsägning av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Det kommer att medföra avbokningsavgift, vilket är en 20% av det totala orderbeloppet. Vanligtvis ordern är anordnad i packningen och leveransprocessen inom 6-10 timmar efter orderbekräftelse. Därför bör kunderna kontrollera beställningsinformation och fatta beslut över noggrant övervägande, hoppas du kan förstå denna avgörande punkt.

5. Byte & Retur

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Om du inte är nöjd med våra produkter, kommer vi vara glada att acceptera en retur.

Om du vill returnera eller byta ditt köp, bör du kontakta oss inom 10 dagar från den dag du får den. Efter tidsramen, accepterar vi inte någon avkastning. Vänligen kontakta oss för den återvändande adress, som skiljer sig från den adressen på paketet som vi skickar till dig, och se till att dina returnerade artiklar i originalförpackningen inklusive alla tillbehör, taggar, inte slitna, ändras eller tvättas och kan säljas vidare.

Vi täcker inte fraktkostnad av retur eller utbyten, kommer du att ansvara för returportot samt för frakt och hantering kostnader för frakt de utväxlade objekt tillbaka till dig. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Vi ska återbäring dig efter vi har mottagit dina varor.

Ni måste förstå den ursprungliga frakt och hantering avgifter återbetalas. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.