Nyligen tillagda produkter ×

Du har inga produkter i din varukorg.

Vanliga frågor

1. Kan jag lita på att handla på denna webbplats?

Många människor är oroliga för säkerheten för transaktioner på nätet. Vi kan garantera säkerheten för sjöfarten på vår hemsida, liksom kvaliteten på produkter som säljs. Är vi säkert att handla här, har vi inte ännu har din betalningsinformation på hemsidan efter att du handlar. Dessutom ger vi inte dina personuppgifter till andra parter.

2. min personliga information säker?

Ja, kommer informationen endast att användas för att göra juridiska dokument som rör transaktionen och leverans.

3. säkert att använda mitt kreditkort?

Är det säkert att använda kreditkort. Eftersom vår programvara är secure socket layer (SSL) är industristandard och den bästa programvaran för e-handel transaction.It krypterar ditt kreditkortsnummer och detaljerad information.

4. Kan jag byta eller annullera en beställning?

Om beställningen skickas till oss från vår sida, tenderar vi att inte ändra eller annullera beställningen. Ordern kommer att behandlas automatiskt när du klickar på "checka ut". Du kan kontakta oss via vår kundservice om du vill ändra så fort du vill ändra. Men med tanke på ovanstående, vi kan inte garantera att din beställning kommer att ändras. Efter beställning med oss ​​i några timmar kommer vi att skicka produkter.

5. Hur lång tid tar det att göra produkten efter betalningen gjordes?

Vi levererar din produkt inom 2 arbetsdagar efter transaktionen eller på den ungefärliga leveransdatum som du anger i beställningsformuläret, beroende på vilket som är senare.

6. Om ordern försvinner under transporten?

Vi levererar till beställa igen om det försvinner under transporten.

7. Vilka är dina betalningsvillkor?

Vi accepterar dessa kort direkt till vårt konto: Visa, Mastercard, etc. första kunderna Se till att placera din beställning till din faktureringsadress, eller kommer vi att förneka din transaktion. Vi accepterar också order betalas av Western Union och banköverföring om du betalar dem, tveka inte att kontakta oss för mer information.